Gå videre til innhold
Sponsoransvarlig til Nasjonalmuseet

Pressemelding -

Sponsoransvarlig til Nasjonalmuseet

Luke Jenkinson (40) er ansatt som sponsoransvarlig i Nasjonalmuseet, som et ledd i en økt satsning frem mot åpningen av det nye Nasjonalmuseet på Vestbanen i 2020.

Luke Jenkinson byr på en bred og internasjonal erfaring innen sponsorvirksomhet, og vil bli en nøkkelperson i utviklingen av sponsorarbeidet i Nasjonalmuseet i årene som kommer.

Han kommer fra Australia, og har en BA i Business Leadership fra Griffith University i South East Queensland. I løpet av sin karriere «down under» bygget han opp et stort sponsorfirma (Nexus MG) med til sammen 20 ansatte, og hadde ansvar for prosjekter både i Australia, Asia og England.

Han etablerte Australias første fagblad for sponsormarkedet (Sponsorship Magazine) og har også utviklet et eget måleverktøy for sponsoreffekt (Brand Matrix), som i dag benyttes i flere land.

Luke Jenkinson kan vise til gode resultater fra et bredt spekter av sponsoravtaler, alt fra sportsmarkedet til festivaler og store kulturarrangementer.

– Innsatsen for å styrke samarbeid med næringsliv og ulike private aktører er et viktig satsningsområde i arbeidet frem mot det nye Nasjonalmuseet. Luke Jenkinson kan vise til omfattende og bred erfaring med gode resultater gjennom mange år. Vi ser frem til å ta i bruk den kunnskapen Luke vil tilføre vårt samarbeid med våre partnere – både nye og eksisterende, sier Nasjonalmuseets direktør Audun Eckhoff.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten til å bidra til en god utvikling av sponsorvirksomheten i Nasjonalmuseet og gleder meg til å jobbe i en så respektert organisasjon. Det nye museet gir oss en unik anledning til å knytte til oss mange gode samarbeidspartnere, sier Luke Jenkinson.

Luke Jenkinson er i dag tilknyttet TNS Gallup i Oslo, og tiltrer 1. oktober.


Mer informasjon: Astrid Dalaker, kommunikasjonsdirektør, astrid.dalaker@nasjonalmuseet.no / 99 69 19 50.

Emner

Kategorier


Nasjonalmuseet - Vi bygger en ny fremtid for kunsten!

Kontakter

Ole-Morten Fadnes

Ole-Morten Fadnes

Pressekontakt Konstituert kommunikasjonsdirektør +47 932 56 211
Simen Joachim Helsvig

Simen Joachim Helsvig

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 917 64 327
Alv Hågård Gustavsen

Alv Hågård Gustavsen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 916 76 358
Mari Grinde Arntzen

Mari Grinde Arntzen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 924 04 969
Birgitte Lie

Birgitte Lie

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 480 06 189
Rannveig Falkenberg-Arell

Rannveig Falkenberg-Arell

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 414 79 544