Gå videre til innhold
Ny kommunikasjonsdirektør for Nasjonalmuseet

Pressemelding -

Ny kommunikasjonsdirektør for Nasjonalmuseet

Astrid Dalaker (49) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Nasjonalmuseet. Hun har bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn, og har blant annet jobbet i JBR reklamebyrå og Oslo 1000 år, før hun begynte i forlagsbransjen i 2001. De siste fem årene har Dalaker vært salgs- og markedsdirektør i Gyldendal norsk forlag.

- Jeg har i mange år jobbet i krysningspunktet mellom børs og katedral, i spennet fra kulturell til kommersiell kommunikasjon. Det blir mange spennende utfordringer i årene som kommer, nå først en rekke utstillinger og arrangementer i anledning grunnlovsjubileet. Munch-suksessen har vist at mange er interessert i kunst og vi håper å kunne engasjere et bredt publikum også i årene som kommer.

Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle Norges nye storstue innen visuell kunst, det nye Nasjonalmuseet som åpner på Vestbanen i 2019. Det å bidra til å skape et levende samlingspunkt for ulike kunstarter er en fantastisk utfordring, sier Dalaker.

-Det var mange svært godt kvalifiserte søkere til stillingen, en indikasjon på interessen både for Nasjonalmuseet som institusjon og det planlagte nybygget på Vestbanen. Vi ser med glede frem til at Astrid Dalaker begynner hos oss ved årsskiftet, sier direktør Audun Eckhoff.  


Kontakt: Audun Eckhoff, direktør ved Nasjonalmuseet, info@nasjonalmuseet.no, tlf: +47 21 98 20 00

Emner

Kategorier


Nasjonalmuseet - Vi bygger en ny fremtid for kunsten!

Kontakter

Simen Joachim Helsvig

Simen Joachim Helsvig

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 917 64 327
Alv Hågård Gustavsen

Alv Hågård Gustavsen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 916 76 358
Mari Grinde Arntzen

Mari Grinde Arntzen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 924 04 969
Birgitte Lie

Birgitte Lie

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 480 06 189
Rannveig Falkenberg-Arell

Rannveig Falkenberg-Arell

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 414 79 544